Wie ben ik?

Ik ben een zeer energieke en gedreven veranderaar die leiderschap toont en verbindend vermogen heeft. Daarnaast ben ik in staat een gedragen veranderkoers op te stellen en sturing te geven aan de daadwerkelijke realisatie.

Hier combineer ik mijn brede werkervaring, van HR manager, programmamanager tot directeur Informatievoorziening, met mijn roots in mijn sport.

Ik speel al mijn leven lang rugby en heb dit op het hoogste niveau (Nederlands team) mogen uitoefenen. Hier heb ik geleerd dat teamresultaat boven alles gaat en het winnen c.q. resultaten boeken niet ten koste hoeft te gaan van integriteit en respect voor iedereen.

Veel gehoorde feedback is dat ik gevormd ben door de waarden en normen van de sport en dat vind ik een groot compliment.

Waar komt de naam Front five vandaan?

De meest bekende term uit het rugby is de scrum. Hierin is samenhang en teamprestatie het meest essentieel. Echter het hart van deze scrum is de Front five. Vijf spelers die veel kracht moeten hebben, maar nog belangrijker, zeer gedisciplineerd moeten samenwerken.

Zonder samenwerking en samenhang is er geen resultaat bij de scrum. Hoe sterk de individuen ook zijn. En dat is een prachtige parallel met veranderen.
Alleen behaal je geen resultaten. Je moet het samen doen en dat drijft mij in de dingen die ik doe.

© Copyright 2024 Front five - Djurre Dinkla. Realisatie Grafiek

Zoek